loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Сигурни и чисти мотори.

Моторите1 Opel Astra GTC докажуваат дека е возможно да се балансираат активните перформанси со ефикасноста на горивото и ниските издувувања. Со водечка и револуционерна технологија, почисти, позелени и позабавни, моторите Opel Astra GTC ECOTEC® имаат одлични перформанси и изненадувачки ниска потрошувачка на гориво во компактната класа.

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе ги вложи сите разумни напори да обезбеди содржините на оваа локација да бидат точни и ажурирани, меѓутоа не прифаќа одговорност за какви било тужби или загуби настанати како резултат на потпирање врз содржините од оваа локација. Некои информации на оваа локација можеби нема да бидат точни поради измени на производите направени откако оваа локација е активирана. Некои опишани или прикажани делови од опремата можат да бидат достапни само во одредени земји или со дополнителна доплата. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производот во било кое време. За тековните спецификации на производот во Вашата земја обратете се до Вашиот Opel дилер.

Оди на почеток