loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

OPEL ASTRA GTC МОДЕЛИ.

Без разлика дали е верзијата Enjoy, drive!, Sport или BiTurbo, ќе добиете компактен автомобил во стилот на купе, кој ќе се истакнува на секој начин. Направете го вашиот избор.

Opel Astra GTC - Внатрешен дизајн Enjoу

Како дополнение на својот експресивен и мускулест дизајн, како и револуционерната спортска шасија, Opel Astra GTC Enjoy доаѓа со се што можете да очекувате од удобно купе за секојдневно возење.

Стандардната опрема содржи:

 • Рачни контроли на климатизацијата
 • Радио CD 400 со троен инфо дисплеј
 • Аудио интерфејс USB
 • Капаци на ретровизорите, осветлени
 • Задни позиции за читање, со осветлени прекинувачи
 • Контрола при рамномерно возење со ограничувач на брзината
 • Контроли на радиото на воланот
 • Спортска шасија
 • Предна суспензија HiPerStrut
 • Ватово поврзување на задната суспензија
 • Серво волан чувствителен на брзина
 • Програма за електронска стабилност (ESP®Plus)
 • Прекинувач за деактивација на воздушното перниче, предни и странични воздушни перничиња за совозачот
 • Двојни затегнувачи за појас
 • Потсетник за појас
 • Систем за ослободување на педалите
 • Isofix прицврстување, странични задни седишта
 • Електрика на ретровизори, загревање на ретровизори, во боја на каросеријата
 • Електрика на прозорци, предни
 • Предни позиции за читање, со осветлени прекинувачи
 • Прегради на наслоните на предните седишта
 • "Easy-entry" предни седиште, возач и совозач
 • Поделба на задните седишта 60:40, на превиткување
 • Ткаенина Silvanus, темно Galvanized/Atlantis, црно Jet Black
 • Декоративни лајсни Dolomite Pearl Light
 • Дневни светла (DRL)
 • Темни задни светла
 • 17-инчни челични тркала со стилизирани раткапни
Opel Astra GTC - drive! Внатрешен изглед

Разгалете се себе си со специјалното чувство на Opel Astra GTC, проследено со дополнителна персонализација. Со ексклузивната ткаенина Wega/Atlantis, изборните AGR сертифицирани седишта обложени со ткаенина или кожа и изборните впечатливи алу тркала. Opel Astra GTC drive! е она што го сакате.

Клучни стандардни карактеристики во споредба со Enjoy:

 • Wega/Atlantis ткаенина
 • Патен компјутер со контроли за проверка
 • Електрична контрола на климата за двојна зона
 • Светла за магла, напред
 • Кожен волан со далечинско управување на радиото и контроли за рамномерно возење
 • Електрика и греење на надворешни ретровизори, b/c, електрично превиткување
 • Прозорец за приватност
 • Пакет за осветлување Sight & Light: сензор за дожд; внатрешен ретровизор, чувствителен на светло; автоматско вклучување на светла при детектирање на тунел; помош со долги светла
 • 18-инчни алу тркала со дизајн со 5 краци (препорачана опција)
Opel Astra GTC - Sport внатрешен дизајн

Со возењето на 18-инчни алу тркала, Opel Astra GTC Sport носи дополнителен стил и индивидуалност, плус внатрешност која ќе ја обожувате секогаш кога ќе влезете внатре.

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Enjoy содржи:

 • Систем за помош при тргање на нагорнини
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Климатизација
 • Централна конзола со 2 држачи на чаши, затворен складиштен простор
 • Прилагодлив наслон за раката, преден
 • Волан со перфорирана кожа со далечински контроли за радиото
 • Центар за амбиентално светло, врати
 • Осветлување на проѕирните инструменти
 • Ткаенина Imola/Atlantis, црно Jet Black
 • Декоративни лајсни Brushed Liquid Palladium/Piano Black
 • 18-инчни алу тркала
Opel Astra GTC – Внатрешен дизајн BiTurbo

Најдоброто дизел искуство го носи Astra GTC BiTurbo. Извонредни перформанси заедно со убедлив стил и од надвор и од внатре, што може друго да барате?

Опремата како дополнение на Opel Astra GTC Sport содржи:

 • 2.0 BiTurbo CDTI со 143 kW (195 КС)
 • Спуштена спортска шасија
 • Сирена со со два тона
 • Алуминиумски педали
 • Пакет за поглед и осветлување: Сензор за дожд; внатрешен ретровизор за поглед наназад, чувствителен на светлина; автоматски прекинувач за светлото со детекција на тунел
 • Вграден компјутер
 • Вграден компјутер
 • Волан со рамно дно со далечински контроли за радио и рамномерно возење
 • Облоги на педалите од нерѓосувачки челик
 • Двојни издувни цевки
 • Предни светла за магла
 • Ткаенина/Morrocana комбинација Track, Jet Black
 • Декоративни лајсни Piano Black/Liquid Palladium
 • BiTurbo-18-инчни алу тркала
Opel Astra GTC - Едиција црн покрив и Едиција карбон покрив – посебен допир

Едиција црн покрив и Едиција карбон покрив – посебен допир

Ексклузивно достапно со надворешните бои Power Red, Summit White, Flaming Yellow и Mineral White, овие пакети ѝ додаваат повеќе стил и индивидуалност на вашата Astra GTC со дистинктивен контраст на покривот и надворешни ретровизори со сјајно црно или 3Д карбон. Додавањето на изборните 18- или 20-инчни алу тркала ја подига вашата Opel Astra GTC до рангот на најизвонредните автомобили

Сликата може да прикажува додатна опрема.


Opel ќе ги вложи сите разумни напори да обезбеди содржините на оваа локација да бидат точни и ажурирани, меѓутоа не прифаќа одговорност за какви било тужби или загуби настанати како резултат на потпирање врз содржините од оваа локација. Некои информации на оваа локација можеби нема да бидат точни поради измени на производите направени откако оваа локација е активирана. Некои опишани или прикажани делови од опремата можат да бидат достапни само во одредени земји или со дополнителна доплата. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производот во било кое време. За тековните спецификации на производот во Вашата земја обратете се до Вашиот Opel дилер.

Оди на почеток