loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat

Тукушто додадовте автомобил во вашиот Паркинг.

ПосетаПаркинг Автомобили

 

Пронајдовте 6 автомобили.

Подобрете го вашето пребарување

Ресетирај сѐ
Специјални понуди
Opel Vivaro Panel Van Enjoy L Increased Payload, 2.0 110 kW / 150 к.с. Start/Stop
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  110 Киловат / 150 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0088WL49
 
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L1 Standard Payload, 1.5 DT, 55 kW / 75 к.с.
15 500 EUR
800 EUR
со ДДВ
14 700 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  55 Киловат / 75 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0090WN4M
 
Специјални понуди
Opel Combo Van Selection L2 Increased Payload, 1.5 DT, 75 kW / 102 к.с. Start/Stop
17 280 EUR
1 880 EUR
со ДДВ
15 400 EUR
Акциска цена
 • Боја:  White Jade
 • Моќ:  75 Киловат / 102 Коњска сила
 • Менувач:  5-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0098WFYG
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L3H3 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 590 EUR
800 EUR
со ДДВ
24 790 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0003WNTP
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L2H2 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 100 EUR
1 200 EUR
со ДДВ
23 900 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0051WSTN
 
Специјални понуди
Opel Movano Van L3H3 3.5t, 2.3 Turbo Diesel (99 kW / 135 к.с.)
25 840 EUR
850 EUR
со ДДВ
24 990 EUR
Акциска цена
 • Боја:  Polar White
 • Моќ:  99 Киловат / 135 Коњска сила
 • Менувач:  6-брзински мануелен
 • Тип на гориво:  Дизел
 • Референтен број:  0050WV04
 
Оди на почеток