loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НОВИ БОИ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • ПРЕПОЗНАТЛИВИ СВЕТЛА LED
 • СВЕТЛА INTELLILUX LED® MATRIX
 • ПРЕДНИ СВЕТЛА LED
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • ЗАДНА КАМЕРА
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ЗА ПАРКИРАЊЕ
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ЕРГОНОМСКИ АКТИВНИ СЕДИШТА
 • 2-ЗОНСКА АВТОМАТСКА КОНТРОЛА НА КЛИМАТА
 • ОДЛИКИ ЗА ГРЕЕЊЕ
 • ЕЛЕКТРИЧНА ПАРКИРНА СОПИРАЧКА
 • ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ
 • KEYLESS OPEN & START
 • ИНФОЗАБАВА
 • MULTIMEDIA NAVI PRO
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • УСЛУГИ OPELCONNECT
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ШАСИЈА
МОДЕЛИ
ASTRA
ASTRA
 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни челични тркала со целосен капак на тркалото, сребрено
ЛИНИЈА GS
ЛИНИЈА GS
 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, сребрено
ELEGANCE
ELEGANCE
 • Мултимедија со екран на кластер иструменти од 3,5", монохроматски
 • 16-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, сребрено
ULTIMATE
ULTIMATE
 • Multimedia Navi Pro со 8-инчен екран на инструментите, во боја
 • 17-инчни тркала од легура, 5 двојни краци, црно
Оди на почеток