loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • Combo Life
 • ФЛЕКСИБИЛНО СЕДЕЊЕ
 • ТОВАРЕН ПРОСТОР
 • ОДВОЕНИ ЗАДНИ СЕДИШТА
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • ВРАТИ И РЕШЕТКИ
 • ВАРИЈАНТИ
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • ПАНОРАМСКИ СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • LED ДНЕВНИ СВЕТА
 • КАМЕРА ЗА ГЛЕДАЊЕ НАНАЗАД
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ГРЕЕЊЕ КАРАКТЕРИСТИКИ
 • ДИСПЛЕЈ -НАПРЕД
 • АВТОМАТСКО СОПИРАЊЕ ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ
 • ПОМОШ ЗА ВОЗЕЊЕ ВО ЛЕНТА
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ЗНАЦИТЕ ЗА БРЗИНА
 • БЕЗБЕДНОСТ & ВОЗДУШНИ ПЕРНИЦИ
 • ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ ЗА СОНЛИВОСТ НА ВОЗАЧОТ
 • ИНФОЗАБАВА
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • INTELLIGRIP
МОДЕЛИ
SELECTION
SELECTION

Карактеристики:

Лизгачка врата со прозор што се отвора

 • Надворешни електрични ретровизори со грејачи
 • 16-инчни челични тркала со капаци
 • 3,5-инчен екран во боја со систем за помош за одржување во лента.
 • Темпомат со oграничувач на брзина
 • Простор за складирање над главата
ENJOY
ENJOY

Карактеристики:

 • Понапредна контролна табла
 • Врата на багажникот со прозор
 • Браници и кваки на вратите во боја на каросеријата
 • Хромиран пакет
 • Двојна лизгачка врата
INNOVATION
INNOVATION

Карактеристики:

 • 3 индивидуални преклопни задни седишта
 • LED дневни светла
 • Врата на багажникот со затемнет прозор што се отвара
 • Панорамски покрив со простор за складирање над главите
 • Светла за магла што го следат движењето во свиоци
Оди на почеток