loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • НИВОА НА ОПРЕМЕНОСТ И ТКАЕНИНИ
 • ТРКАЛА
 • ОПЦИИ ЗА ПОКРИВОТ
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • НАПРЕДНО ПРЕДНО ОСВЕТЛУВАЊЕ LED
 • АВТОНОМЕН СИСТЕМ ЗА СЛЕДЕЊЕ
 • ИТНО СОПИРАЊЕ
 • БЕЗБЕДНОСТ
 • КАМЕРА 360°
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • КАРАКТЕРИСТИКИ НА ГРЕЕЊЕ
 • ВРАТА НА БАГАЖНИК СО ОТВОРАЊЕ БЕЗ РАЦЕ
 • ТОВАРЕН ПРОСТОР
 • НАВИГАЦИЈА
 • БЕЗЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУК
 • ИНФОЗАБАВА
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • КОНТРОЛА НА ТРИЕЊЕТО
МОДЕЛИ
SELECTION
SELECTION
Од 23.355 €

Најзначајни одлики:

Возбудливото ниво на опременост Selection нуди:

 • 16-инчни челични тркала
 • Електрика и греење на надворешните ретровизори
 • Задни фарови LED
 • Предна камера со предупредување за напуштање на лента
 • Единица за контрола на инфозабавниот систем на управувачот
ENJOY
ENJOY
Од 24.641 €

Најзначајни одлики:

Како дополнение на Selection:

 • 17-инчни тркала од лесна легура
 • Два клуча на преклопување во црно
 • Радио R 4.0 IntelliLink
 • Систем за звучници со 6 звучници
INNOVATION
INNOVATION
Од 27.948 €

Најзначајни одлики:

Како дополнение на нивото на опременост Enjoy:

 • 18-инчно тркало од лесна легура
 • Пакет за видик и осветлување со амбиентално светло
 • Сребрено хромирање и пакет стакло за приватност
 • Помош за паркирање напред и назад
 • Предупредување за странична слепа точка
ULTIMATE
ULTIMATE
Од 33.806 €
 • 19-инчни тркала од легура, дизајн со 5 двојни краци, обработени со дијамант
 • Целосни LED светла со AFL вклучувајќи и автоматска контрола на долго светло и препознатливото дневно светло
 • Двобоен покрив (само црн)
 • Акустично оптимизирано и загреана ветробранско стакло ThermaTec®

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток