loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • ВНАТРЕШНОСТ
 • РАЗНОВИДНОСТ И СКЛАДИРАЊЕ
 • ТРКАЛА
 • СОНЧЕВ ПОКРИВ
 • INTELLILUX LED®
 • АВТОМАТСКИ ТЕМПОМАТ
 • ДИСПЛЕЈ НАПРЕД
 • НАПРЕДНА ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ
 • OPEL EYE
 • СТАРТУВАЊЕ БЕЗ КЛУЧ
 • НАВИГАЦИЈА
 • ИНФОЗАБАВА
 • ИНДУКТИВНО ПОЛНЕЊЕ
 • ЗВУЧЕН СИСТЕМ BOSE®
 • МОТОРИ
 • ПРЕНОС
 • ПРИЛАГОДЛИВ ПОГОН НА СИТЕ ТРКАЛА 4x4
 • СУСПЕНЗИЈА FLEXRIDE®
 • ИЗДУВУВАЊЕ
 • ЕРГОНОМСКИ СЕДИШТА
 • АМБИЕНТАЛНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
 • ПОДЕЛБА НА ЗАДНО СЕДИШТЕ
 • EXCLUSIVE
МОДЕЛИ
INNOVATION
INNOVATION

Најзначајни одлики:

 • 18-инчни тркала од лесна легура, метални плошки на праговите
 • Систем за помош со долги светла (автоматски го вклучува/исклучува зракот)
 • Сензор за дожд и детекција на тунел (предни светла)
 • Електрохроматски ретровизор (без отсјај)
DYNAMIC
DYNAMIC

Најзначајни одлики:

 • Спортски педали од лесна легура
 • Управувач со перфорирана кожа и хромирани детали
 • 6-насочно прилагодливо седиште за возачот
 • Амбиентално осветлување
EDITION
EDITION

Најзначајни одлики:

 • OnStar вкл. личен асистент и хотспот Wi-Fi1
 • Антена-ајкула во боја на каросеријата
 • 17-инчни дизајнирани тркала
INSIGNIA
INSIGNIA

Најзначајни одлики:

 • Систем за инфозабава R 4.0 IntelliLink со 7-инчен екран на допир во боја
 • Автоматска сопирачка за итно сопирање со систем за детекција на пешациа
 • Управувач чувствителен на брзина
 • Дневни светла LED и задни светла

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори за точноста и обновеноста на информациите на оваа страница, но не презема одговорност за какви било барања или загуби кои произлегуваат од содржината на оваа страница. Некои од информациите на оваа страница може да не се точни поради промени на производите кои што настанале од времето на објавување на информациите. Некои делови од опремата кои се опишани тука се достапни само во одредени земји или по повисока цена. Opel го задржува правото да ги смени спецификациите на производите во секое време. За спецификациите на производите во вашата земја, ве молиме консултирајте се со вашиот дилер на Opel.
Оди на почеток