loading
Кликнете тука за Opel LiveChat
chat
 • НАДВОРЕШНОСТ
 • РЕШЕНИЈА ЗА ВНАТРЕШНОСТА
 • ДЕЛ ЗА ПАТНИЦИТЕ
 • ТРКАЛА
 • БОИ
 • СПОРТСКИ ПАКЕТ
 • МОТОРИ И ПРЕНОС
 • ПОТРОШУВАЧКА И ИЗДУВУВАЊЕ
 • ОПЕРАТИВНИ ТРОШОЦИ
 • КАБИНА НА ВОЗАЧОТ
 • ФЛЕКСИБИЛНО СЕДЕЊЕ
 • КЛИМАТИЗАЦИЈА
 • СВЕТЛА НА ТАВАНОТ LED
 • СКЛАДИРАЊЕ
 • БАГАЖНИК
 • КЛУПА-КРЕВЕТ
 • СЕДИШТА НА ВРТЕЊЕ
 • МАСА НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ
 • ПОМОШ ПРИ ПАРКИРАЊЕ И КАМЕРА
 • ОТВОРИ И СТАРТУВАЈ БЕЗ КЛУЧ
 • ТЕМПОМАТ
 • ПАРКИНГ ГРЕЈАЧ
 • NAVI 80 INTELLILINK
 • NAVI 50 INTELLILINK
 • RADIO CD 18
 • ПРИКЛУЧОЦИ ЗА СТРУЈА
 • ДРЖАЧ ЗА ПАМЕТЕН ТЕЛЕФОН
 • ПОМОШ ПРИ СОПИРАЊЕ
 • ДНЕВНИ СВЕТЛА
 • ЗАШТИТА НА ПЕШАЦИ
 • ДОПОЛНИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Сликата може да прикажува додатна опрема.

Opel ќе вложи разумни напори да обезбеди потврда дека содржината на оваа Страна е точна и ажурирана, но не превзема одговорност за тврдења или загуби кои ќе произлезат од повикување на содржината на оваа Страна. Некои од информациите на оваа Страна може да не бидат точни како резултат на промени во производите кои може да се направени по лансирање на производот. Некои елементи од опремата опишана или покажана е достапна само во одредени замји или може да е достапна единствено по дополнителни цени. Opel го задржува правото на промени во спецификациите за производи во секое време. За точни спецификации за одреден производ во вашата земја, ве молиме да се обратите кај вашиот Opel дилер.

Оди на почеток